Om tävlingen

I år fyller Karlshamn 350 år. Det vill vi gärna dokumentera genom att fånga livet i Karlshamn på bild – från jobb och vardag till helg och kalas. Bilderna sparas sedan för eftervärlden, i och med att vi ger hela bildbanken till Karlshamns Museum när året är slut.

Vem passar då bättre att hålla i kameran än du som bor här eller kommer ifrån kommunen, du som känner bakgatorna, fotbollsplanerna, människorna och smultronställena i staden!

Vi bjuder alltså in till en fototävling där du kan tävla med bilder tagna i år, 2014. Tävlingen är öppen för alla som bor i kommunen eller kommer härifrån. Vi delar ut priser varje månad. Alla bilder publiceras här på sidan och röstningen avgör vem som vinner. Du kan tävla i 4 olika klasser beroende på motiv. Efter varje månad räknas rösterna och den fotograf vars bild har blivit mest gillad vinner en iPad. Dessutom får vinnarna i de andra tävlingsklasserna sin bild som canvastavla.

Du får till och med något tillbaka bara genom att vara med och delta. Helt kostnadsfritt skickar vi hem en papperskopia av din bild i A4-format (gäller dina första 5 tävlingsbilder).

Titta nu runt här på sidan. Registrera dig och ladda upp dina snyggaste, roligaste och mest typiska Karlshamnsbilder. Du kan tävla med nästan vilka bilder som helst, fotograferade med mobilkamera eller ”riktig” kamera. Huvudsaken är att bilderna är tagna i Karlshamns kommun – och att folk röstar på dina bilder!

Välkommen att tävla, rösta och dokumentera livet i Karlshamn!

Har du några frågor, skicka ett mail till kundservice@photomic.com


Initiativtagare: